Skip to content
Sport

Cât de des folosești aplicația Waze? Poliția Română, anunț esențial pentru șoferi

4tuning.ro

Vești proaste pentru șoferii care folosesc aplicații de trafic. Polițiștii au făcut un anunț pe o rețea de socializare în care susțin că acestea nu sunt eficiente și le propun șoferilor o altă modalitate prin care aceștia pot evita amenzile.

Poliția Română a adăugat marți pe pagina lor de Facebook o postare în care susțin că aplicațiile de trafic precum Waze nu sunt 100% eficiente pentru a scăpa de amenzi. Ei mai dezvăluie și un „truc” prin care ei folosesc aplicația pentru a îi face pe participanții la trafic să respecte limitele de viteză.

„Poți folosi aplicațiile de trafic, care îți arată locurile în care se află polițiștii, însă nici acestea nu sunt 100% eficiente și îți mai consumă și traficul de net. În plus, pe aceste aplicații suntem prezenți și noi și ne mai place să adăugăm ,,polițiști”, chiar și acolo unde nu sunt.”, scriu politiștii.

De asemenea, ei ma susțin și că detectoarele de radar nu sunt eficiente întotdeauna, iar șoferii binevoitori care îi avertizează pe ceilalți conducători auto asupra radarelor de pe drum nu au mereu dreptate și câteodată „mai glumesc”.

Oamenii legii menționează că cea mai sigură modalitate prin care șoferii se pot feri de amenzi este respectarea legii și a limitelor de viteză.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *