Skip to content
" "
Politică

Cât de posibilă este o negociere PSD-UNPR ? Adrian Țuțuianu (PSD): „Dacă ne uităm pe scena politică…”

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că exclude posibilitatea unei negocieri politice UNPR-PSD la nivelul judeţului.

”Legat de negocierile PNL-UNPR, PSD-UNPR aş vrea să fac câteva comentarii: în primul rând, la Dâmboviţa o negociere PSD-UNPR nu este posibilă, cel puţin cu actuala conducere a organizaţiei UNPR Dâmboviţa. De aceea UNPR, şi aici şi la nivel naţional, este liber să facă ce doreşte. Întrebarea este: ce pârghii de negociere are un partid care pierde senatori şi deputaţi pe bandă rulantă? Din câte ştiu eu, astăzi (luni, n.r.) un grup important de deputaţi va trece în PSD. De asemenea trebuie subliniat că electoratul din România nu mai vrea experimente politice cu partide care sar dintr-o luntre în cealaltă vrând să obţină mai multe scaune”, a precizat Ţuţuianu.

Mai mult, acesta a subliniat că PSD nu este partid izolat, iar ALDE este principalul aliat, potrivit Agerpres.ro

”Românii vor o scenă politică previzibilă, normală, care să sprijine proiecte de continuitate. PSD este un partid care este deschis la un dialog constructiv, nu răspundem însă la şantaj şi, aşa cum a spus preşedintele Liviu Dragnea, negocierea nu poate începe cu câte locuri dăm noi pe listă UNPR-ului. Dacă ne uităm pe scena politică naţională putem să vedem că PSD nu este deloc un partid izolat, are aliaţi şi a găsit soluţii de a se alia în toate consiliile judeţene pentru majorităţi, sigur că principalul aliat este ALDE, dar am găsit soluţii să ne aliem şi cu PMP, UDMR şi am ajuns la un rezultat care este istoric: 29 de preşedinţi de consilii judeţene pentru PSD”, a afirmat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *