METEO Cât mai ține gerul cumplit: anunțul ANM despre ce urmează

frig
Sursă foto: Freepik

Nu scăpăm de ger și ninsori. Meteorologii anunță frig cumplit în următoarele zile, Episodul de iarnă adevărată continuă să facă ravagii în România. Joi, temperaturile vor crește ușor, însă de vineri, gerul va pune din nou stăpânire pe țara noastră.

„Pe parcursul zilei de joi, vor mai crește ușor temperaturile, la nivelul maximelor diurne, între 0 până la 6 grade, însă vineri și sâmbătă, vremea va intra într-un proces de răcire, astfel încât minimele înregistrate pe parcursul nopților se vor situa între -10 și -15, în zonele centrale, nordice și estice ale țării, până la -7 grade, în zonele mai joase de relief din sudul și sud-estul teritoriului”, a anunțat Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), la Antena 3.

Specialiștii anunță că vremea va fi rece și în următoarele zile, în special în zona estică, centrală și nordică a țării, iar nopțile vor fi deosebit de geroase, cu minime cuprinse între minus 14-15 grade. Totodată, sfârșitul de săptămână va aduce din nou temperaturi în scădere, cu minime care vor coborî sâmbătă dimineață până la minus 13-16 grade, iar duminică dimineața minus 12-15 grade.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL