Cât ne mai bucurăm de temperaturi de vară

caniculă / ANM
Sursă foto: ANM

Ne bucurăm de vremea de vară în continuare. Cel mai cald se anunță în Lunca Dunării, unde maximele vor atinge 28 grade Celsius. Vor fi înnorări temporare în nordul țării, cu precădere la munte și în sudul extrem, unde va ploua slab seara și dimineața.

Miercuri, 4 octombrie, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), vremea va fi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări și pe arii restrânse averse posibil însoțite de descărcări electrice, în special seara și noaptea, în vestul, centrul, estul țării și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe litoral și în nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 28 grade, iar cele minime între 5 și 17 grade. Dimineața și noaptea pe arii restrânse va fi ceață.

În București, vremea va fi frumoasă și caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 grade, iar cea minimă de 10…13 grade.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: