Skip to content
Coronavirus

Cât timp vor sta oamenii acasă? Secretar de stat din Ministerul Sănătății: „Măcar 6 săptămâni, ar fi mai bine 8 și ideal, 10”

Facebook/HoratiuMoldovan

Întrebat cât vor sta oamenii acasă, secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Horațiu Moldovan, a făcut trimitere la afirmația profesorului Adrian Streinu-Cercel despre care a spus că „este foarte binevenită”, apoi a reluat-o: „măcar 6 săptămâni, ar fi mai bine 8 și ideal – 10”. Declarațiile au fost făcute la Antena 3.

Afirmația profesorului Streinu-Cercel de ieri este foarte binevenită. Dânsul s-a referit la o situație ideală, când a afirmat că ar trebui să stăm acasă toți 10 săptămâni. Asta este situația ideală și trebuie înțeleasă ca tare. Foarte greu de aplicat în practică, dar recomandarea a început cu 6 săptămâni. Să stea acasă măcar 6 săptămâni, ar fi mai bine 8 și ideal – 10. Sigur că principiul pentru a opri răspândirea acestui virus este de a încerca să rup comunicarea prin care el se transmite”, a declarat Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *