Skip to content
Politică

Cătălin Avramescu, virulent la adresa PSD: Nu este un partid politic, ci un clan infracțional EXCLUSIV

Cotidianul.ro

În cursul zilei de vineri, 10 august, va avea loc o manifestație în Piața Victoriei împotriva Guvernului Dăncilă susținut de coaliția PSD-ALDE.

În contextul protestului, profesorul universitar al Facultății de Științe Politice din cadrul Universității București, Cătălin Avramescu, a precizat pentru PSnews.ro motivele pentru care lumea iese în stradă. Acesta spune despre cei de la guvernare că „au confiscat puterea prin fraudă și o exercită în beneficiul lumii interlope”.

Fostul consilier prezidențial al lui Traian Băsescu reliefează și unul din scopurile mitingului de astăzi. Mai precis, „protestul în stradă este esențial pentru ca Uniunea Europeană să constate că banda de la București încalcă tratatul de aderare”.

„Românii s-au săturat de Mafie. Legitimitatea socialiștilor este zero. Au confiscat puterea prin fraudă și o exercită în beneficiul lumii interlope. În orice țară normală, analfabeții penali din așa-zisul Parlament ar sparge piatră la închisoare. Protestul în stradă este esențial pentru ca Uniunea Europeană să constate că banda de la București încalcă tratatul de aderare. Impunerea de sancțiuni la adresa acestui grup infracțional este urgentă și necesară”, a spus fostul ambasador al României în Finlanda.

Cătălin Avramescu a fost chestionat inclusiv în legătură cu alternativa politică pe care o au românii la PSD:

„Va fi o manifestație anti-Mafia. PSD nu este un partid politic, ci un clan infracțional. Protestul nu este în primul rând politic, ci moral. Nu are nevoie de o „alternativă politică” pentru că ce face PSD nu este politică, ci uzurpare”, a conchis profesorul universitar pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *