Skip to content
Politică

Cătălin Cherecheș dezvăluie cine intenționa să „îngroape sportul maramușean”

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, dezvăluie cine intenționa să îngroape „sportul maramușean”. Totodată, edilul a vorbit despre dosarul său de la DNA, precizând că „nu e vorba de corupție”.

„Să-i ferească Dumnezeu pe trei oameni. Nu am zis niciodată dar spun acum, sunt trei oameni: Dolha – frizerul căruia nu-i taie foarfeca, avocatul care a luat numele nevestei şi a rămas cu el după divorţ, Cristian Niculescu Ţâgârlaş – să ne spună ce este, soţul lui Consuela sau soţia lui Mureşan că nu mai înţeleg-, şi pensionarul penal Cristian Anghel, căruia îi transmit să nu mai scrie denunţuri la DNA cu nume şi adrese false. Cei trei au vrut să îngroape sportul maramuşean”, a spus Cătălin Cherecheş, potrivit realitatea.net.

Primarul este acuzat de DNA că ar fi promovat și susținut proiecte în Consiliul Local privind finanțarea Clubului sportiv HCM Baia Mare, cu toate că a avut informații despre activitatea infracțională desfășurată de Liviu Bala, Florin Năsăiescu și Ioachim – Nicolae Făt, care au obținut sume de bani din veniturile clubului sportiv.

„În povestea de azi m-a deranjat faptul că se vorbeşte despre corupţie. În povestea HCM nu vorbim despre corupţie. Vorbim de erori, dar nu despre sume care s-au însușit sau care au fost duse acasă.(…) Este fals, banii nu au ajuns în altă parte. În dosar este vorba despre o chestie plătită în noiembrie şi a doua oară în februarie. Întâi pe contract de muncă şi apoi pe PFA. Procurorii spun că s-a plătit de două ori deşi au fost luni diferite. Asta spun procurorii”, a precizat Cherecheş.

„Ce mi se mai poate întâmpla? Eu vreau doar să fac ceva pentru comunitatea pe care o reprezint. Păi dacă mă emoţionez de câte ori se scrie urât despre mine, atunci sunt un papagal şi mă duc acasă. (…) Dacă vor să-mi facă în fiecare zi un dosar penal atunci să-mi facă dosar penal, asta-i viaţa! (…) Când mi-au făcut primul dosar am zis că spun lucrurile aşa cum sunt doar în relaţia cu procurorul, şi apoi a venit al doilea dosar, şi al treilea, şi am zis că singura mea şansă este să spun lucruruile în mediul public”, a subliniat Cherecheş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *