Cîrstoiu: Vreau să schimb Capitala României din temelii. Nicuşor Dan, bun matematician, dar repetent la management

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Candidatul susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, afirmă, sâmbătă, că municipiul Bucureşti se dezvoltă mult prea încet, iar Nicuşor Dan trebuie schimbat din funcţie pentru că, deşi este un bun matematician, este repetent la management.

”Bucureştiul se dezvoltă acum încet, foarte lent, extrem de lent. Am avut primari buni, dar şi administratori care au nimerit pe uşa greşită. Am avut şi primari cinstiţi, dar incompetenţi, cât şi primari competenţi, dar hoţi. Hoţii au fost condamnaţi, incompetenţii trebuie schimbaţi”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Cătălin Cârstoiu.

Acesta susţine că, sub conducerea lui Nicuşor Dan, Clotilde Armand şi USR, ”oraşul e murdar, neîngrijit, blocat, poluat, lipsit de viziune”.

”Merge de la o zi la alta. Domnul Dan trebuie să plece pentru că nu ştie să conducă, nu ştie să comunice, nu ştie ce să facă. Este un bun ong-ist, dar un primar incapabil să ofere soluţii, un primar depăşit complet de marile şi micile probleme ale oraşului. Nu a condus niciodată echipe, nu ştie să organizeze. Este un bun matematician premiant, dar repetent la management. Oraşul, ca şi spitalul, nu stă să aştepte pe nimeni. Putem să mai pierdem 4-8 ani, să rămânem pe loc sau să facem un salt uriaş înainte, aşa cum este în puterea unui oraş de dimensiunea şi importanţa Bucureştiului”, a mai scris Cîrstoiu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: