Cătălin Cîrstoiu, descendent din familie de ţărănişti: „Mă întrebaţi de Băsescu, de ce nu mă asociaţi cu Ion Mihalache

Cătălin Cîrstoiu
Sursa foto: INQUAM Photos/George Călin

Cătălin Cîrstoiu a părut iritat când a fost întrebat dacă a discutat cu nașul Traian Băsescu despre candidatură: „Foarte bună întrebarea. Îmi place că mă întrebați de Traian Băsescu, dar nu mă întrebați de străbunici, care au fost niște oameni citiți”.

„Sa stiti ca in fiecare seara ma mai uitam pe TikTok si nu am mai facut-o, dar ma voi uita in seara asta. Consider ca este un atac simpatic. De ce nu ma asociati cu Ion Mihalache, tatal strabunicului meu. Bunicul meu provenea din familia lui Ion Mihalache. Ion Mihalache si sotia lui nu puteau avea copii si l-au crescut pe el, sansa lui a fost ca nu si-a schimbat numele.”, a spus Cărălin Cîrstoiu în exclusivitate la România TV.

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, a mărturisit că a fost sfătuit de fostul președinte Traian Băsescu să nu accepte propunerea lui Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, de a candida din partea acestora.

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei – 49 de ani, medic ortoped, manager al Spitalului Universitar din Capitală, din 2009 / Cîrstoiu are 25 de conturi bancare, un autoturism Cadillac şi bijuterii de 150.000 de euro

Cătălin Cîrstoiu, candidatul desemnat de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, care urmează să fie prfezentat oficial miercuri, este manager al Spitalului Universitar din Capitală, din anul 2009, şi are 25 de conturi bancare, un autoturism Cadillac şi bijuterii de 150.000 de euro.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, în vârstă de 49 de ani, este profesor universitar la Catedra de Ortopedie-Traumatologie SUUB, Bucureşti (România) şi membru în Consiliul Profesoral la Facultatea e Medicină.

Din 2009 este managerul Spitalului Universitar de Urgenţă din Bucureşti (SUUB) şi şef al Secţiei de Otopedie din cadrul SUUB.

La bază este medic primar de otopedie- traumatologie.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL