Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei: E exclus ca eu să mă retrag

Cătălin Cîrstoiu
Sursa foto: INQUAM Photos/George Călin

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, se declară extrem de mulțumit de progresul pe care l-a făcut în ultima săptămână, de când alianța a anunțat intrarea sa în cursa pentru București. Chiar dacă rezultatele unui sondaj Avangarde realizat la comanda Digi24 îl plasează pe locul 3 în preferințele bucureștenilor, după Cristian Popescu Piedone și Nicușor Dan, Cîrstoiu e încrezător că până la alegeri se vor schimba multe.

„Eu nu mă retrag din cursă, sunt un competitor, un om care își câștigă luptele pe care le începe”, a afirmat el, la Jurnalul de seară de la Digi24.

„Când intri în sala de operații, se întâmplă ca ceea ce vezi în fața ta să fie total diferit de planul tău și atunci faci ceva, schimbi ceva și ieși învingător, pentru că în lupta cu viața nu îți permiți altă atitudine. Așa e și cu sondajele. Cine decide un conducător? Electoratul, oamenii care au încredere într-o opinie și votează asta. Eu am concepția mea, gândurile mele, mesajele mele de schimbare pe care le transmit. Ce e decisiv în astfel de competiție e votul, ce crede fiecare cetățean dincolo de vot. Dacă ne-am lua după sondaje, nu ar mai trebui să avem un proces electoral. Am pune oameni în funcție de conducere după sondaje, ceea ce nu pot să admit„, a mai spus el.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: