Cătălin Cîrstoiu îl invită pe Nicuşor Dan la o dezbatere unu la unu: Haideţi,domnule Nicuşor, discutăm despre Bucureşti

Sursa: Inquam Photos / Octav Ganea

Candidatul PSD şi PNL la Primăria Capitalei Cătălin Cîrstoiu l-a învitat pe actualul edil general Nicuşor Dan la o dezbatere. „Haideţi la o dezbatere 1-1, domnule Nicuşor, să discutăm despre Bucureşti, de ce vă ascundeţi? Haideţi, curaj!”, i-a spus el lui Dan.

„Înţeleg că domnul Nicuşor Dan este curios în legătură cu proiectele mele despre Bucureşti. Haideţi la o dezbatere 1-1, domnule Nicuşor, să discutăm despre Bucureşti, de ce vă ascundeţi? Haideţi, curaj!”, a scris Cătălin Cîrstoiu, miercuri pe Facebook.

USR Bucureşti a comentat pe pagina lui Cîrstoiu, chiar la postarea despre Nicuşor Dan, scriind că Nicuşor Dan nu se ascunde, alături de linkul către un podcast la care participa actualul edil al Capitalei.

Reacţia lui Cătălin Cîrstoiu vine după ce Nicuşor Dan i-a transmis lui Cîrstoiu, în contextul în care medicul a spus că edilul general are „diagnostice multiple ale unei singure patologii – lenea”, că deocamdată să vedem proiectele pentru Bucureşti”, iar „concursul de metafore, mai târziu”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: