Cătălin Cîrstoiu, primul candidat care pornește lupta cu drogurile

Sursa foto: George Călin

Cătălin Cîrstoiu, candidatul propus de Coaliția PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a vorbit în direct la România TV, în emisiunea „Punctul Culminat” preznetată de Victor Ciutacu, despre unul dintre cele mai ambițioase proiecte de ale sale – lupta împotriva drogurilor în școli.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, invitat în platoul emisiunii „Punctul Culminant” de la România TV, a dezvăluit unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte de ale sale – lupta împotriva drogurilor. Candidatul propus de alianța PSD-PNL e de părere că, dacă va avea parte de susținere, un astfel de proiect ar putea deveni realitate la nivelul Capitalei.

„Eu cred că e foarte important să avem o siguranță a familiei. Eu cred că niciun om nu-și dorește să-și trimită copilul la școală și acolo să fie un mediu nesigur. Asta e o line de acționare. Noi vrem să transformăm școlile ș liceele într-un mediu sigur. Există două paliere de discuție: problema de a preveni, de a educa populația și să știe părinții foarte clar cam cum se întâmplă ca un copil să ajungă într-o astfel de situație total nefericită. A doua poveste este intervenția Ministerului de Interne, îmrpeună cu alte ministere, care să ne ofere sprijin ca să putem să configurăm un sistem care să ducă la stoparea acestor practici. Eu cred că unul dintre lucrurile foarte importante este să prevenim situațiile astea. Trebuie văzut și din punct de vedere medical problema, pentru că din punct de vedere medical eu cred că trebuie să asigurăm asistență sănătoasă, corectă în centre special amenajate care au căzut în patima  asta”, a declarat medicul Cătălin Cîrstoiu, în direct la România TV.

Totodată, candidatul PSD-PNL îi trage de mânecă pe contracandidații săi, care nu au vorbit niciodată public despre această problemă cu care se confruntă sociatea din ziua de azi.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL