Cătălin Cîrstoiu spune că nu se retrage nici dacă îi cere Ciolacu: „Să nu vă așteptați de la mine la așa ceva”

Foto B1 Tv

Medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat pentru Evenimentul Zilei că nu se va retrage din cursa pentru fotoliul de primar general al Capitalei, nici dacă Marcel Ciolacu îi va cere acest lucru. „Nu mă retrag. Să nu vă așteptați de la mine la așa ceva”, a spus directorul Spitalului Universitar București.

„Nu mă retrag. Să nu vă așteptați de la mine la așa ceva. Nici dacă îmi va cere domnul Marcel Ciolacu. Căci nu eu am fost cel care a căutat un candidat la Capitală și a ajuns la varianta Cătălin Cîrstoiu, și, cum am mai zis, eu nu am solicitat nimănui nimic în ideea asta”.

Medicul Cătălin Cîrstoiu refuză să-și retragă candidatura pentru Primăria Bucureștiului, așa cum i s-a transmis, ce e drept, indirect, că ar trebui să facă de către liderii Coaliției PSD-PNL, au declarat pentru Digi24.ro surse din conducerea celor două partide. Mai mult decât atât, Cîrstoiu refuză să organizeze conferința de presă solicitată de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă pentru a lămuri acuzațiile de incompatibilitate care i-au fost aduse. Potrivit informațiilor noastre, candidatul ar fi transmis că va face această conferință de presă doar după ce i se va depune oficial candidatura pentru alegerile din 9 iunie. Cu alte cuvinte, va lămuri ce i s-a cerut să lămurească doar după ce va fi sigur că nu a fost scos din cursă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL