Skip to content
Politică

Cătălin Ivan, atac la Liviu Dragnea și Sebastian Ghiță

Europarlamentarul Cătălin Ivan îl pune la zid pe președintele executiv al PSD Liviu Dragnea deoarece l-a „lăudat”, în opinia lui pe Sebastian Ghiță pentru afirmațiile sale despre partid. Europarlamentarul susține că de la Ghiță nu are pretenții, însă lui Dragnea îi cere să-și prezinte scuze.

„De la Sebastian Ghita nu am pretentii. Nu a fost niciodata cu adevarat membru de partid, a venit, a investit, nu stiu si nu ma intereseaza daca si-a scos banii, a plecat. Sa fie sanatos! Faptul ca a atacat atat de dur partidul, pe la toate televiziunile, nu arata decat masura caracterului sau. Ghita nu va fi niciodata istorie pentru PSD. Doar un capitol nefericit, inchis putin cam tarziu.

Deranjanta este insa pozitia lui Liviu Dragnea, Presedintele Executiv al PSD si coordonatorul campaniei electorale, care gaseste de cuviinta sa-l laude pe acest Sebastian Ghita, sa-i prevada un viitor stralucit in politica si, mai mult decat atat, sa-i aprobe toate vorbele urate, nemeritate, aruncate asupra intregului partid. Daca acest partid a sfarsti, dupa atatia ani in care domnul Dragnea se afla in fruntea, prin a fi un partid de corupti si comunisti (CC-ul lui Ghita), atunci cine poarta aceasta responsabilitate?

Eram clasa a cincea la Revolutie si nu am facut niciodata afaceri cu statul, Nu ma regasesc in descrierea lui Ghita, sustinuta de Liviu Dragnea. Ca mine sunt zeci de mii de membri de partid.

Domnule Liviu Dragnea, asteptam cu totii scuze!”, a scris Cătalin Ivan pe pagina sa de Facebook.

2 comentarii la “Cătălin Ivan, atac la Liviu Dragnea și Sebastian Ghiță

  1. hopa!hopa!!! gura păcătosului,că Ivan e prostănac rău,adevăr zice-auzi aicea :Ghiță a venit a investit?! CE MĂ ?A INVESTIT? adică ghiță-i cu paraua?vai dă capu vostru dă idioți TOȚI inclusiv licheaua lu bombonica de teleorman,ați ajuns la buza prăpastiei lichelelor,ați furat până ați secat țara și acuma-i vanghelie dă vină?nu pot să mai citesc despre rârâiala ta dă graseiat afon naiv și redus ,ce ați sădit aia culegeți !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *