Skip to content
Politică

Cătălin Ivan i-a pus gând rău PSD-ului: vrea excluderea din S&D

Europarlamentarul Cătălin Ivan a dezvăluit, marți, că a demarat discuții în interiorul grupului parlamentar european căruia îi este afiliat pentru excluderea PSD din formațiune. Ivan susține că va depune un dosar cuprinzând ”acțiunile acestui grup infracțional pus în apărarea corupților” și le va înainta conducerii grupului. 

După 15 ani de activitate politică, sperând permanent că va veni o generație care-l va reforma și care va impune un nou mod de a face politică în România, generație care a venit, dar nu a schimbat nimic, am decis să mă angajez total în blocarea acestei structuri mafiote, antiromânești, antidemocratice și total aservite intereselor personale ale unui singur om. O fac cu conștiința împăcată că am făcut tot ce a depins de mine, din interior, ca să nu se ajungă aici. Nu am putut din interior, am datoria de a face tot ce-mi stă în putere din afara sa. 
Prin urmare, după discuții cu mai multi colegi din Parlamentul European, voi depune la începutul sesiunii de toamnă a Parlamentului European o solicitare de excludere a PSD-ului din Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European. 
Voi înainta conducerii Grupului un dosar complet cu acțiunile acestui grup infracțional pus în apărarea corupților și voi obține sprijinul colegilor de buna credință din celelalte delegații naționale. Daca socialiștii europeni nu se dezic de Dragnea și de partidul lui, atunci alegerile de anul viitor nu sună bine deloc”, a spus Cătălin Ivan într-o postare pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *