Skip to content
Politică

Cătălin Ivan îi cântă prohodul lui Dragnea: Este un moment al adevărului! EXCLUSIV

realitatea.net

Europarlamentarul Cătălin Ivan, joi seara, într-o declarație exclusivă pentru PSnews.ro, a comentat pronunțarea celei mai așteptate decizii a momentului, cea care îl are în centrul atenției chiar pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

Amintim că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman în legătură cu angajarea în această instituţie a două persoane care de fapt lucrau pentru organizaţia PSD.

DETALII AICI: UPDATE Dragnea, CONDAMNAT la 3 ani și 6 luni cu executare pentru abuz în serviciu

În acest context, Cătălin Ivan a subliniat necesitatea unei înlăturări a lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

”Este un moment important pentru democratia din România. Daca PSD ar fi mai mult decat un grup organizat pentru a proteja o mana de infractori, acum ar urma sa aiba loc discutii intense in partid, un congres si alegerea unei noi conduceri. In alta ordine de idei, dupa aceasta condamnare Liviu Dragnea nu ar mai trebui sa ocupe functia de Presedinte al Camerei Deputaţilor. Este decizia deputatilor. Este un moment al adevarului si pentru acestia. Dupa aceasta decizie vom putea evalua democratia din Romania. Vom vedea cati pasi inapoi am facut in ultimii doi ani”, a declarat Cătălin Ivan pentru PSnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *