Skip to content
Politică

Cătălin Ivan îl distruge pe Dragnea: E o ticăloșie care depășește orice uzanță politică!

Sokant.ro
" "

Europarlamentarul Cătălin Ivan, marți, într-o declarație pe pagina sa de Facebook, lansează o serie de acuzații dure la adrea liderului PSD, Liviu Dragnea.

Concret: europarlamentarul îl acuză pe șeful social-democraților că ar fi pus la cale o campanie de denigrare a fostului premier Victor Ponta.

" "
" "

”In 2014 am fost singurul din celebrul deja Cex al PSD care a votat impotriva excluderii lui Mircea Geoana din partid. Principiul era unul simplu si de bun simt, anume ca un fost presedinte trebuie sa aiba locul sau in partid, in istoria acestuia. 
Faptul ca Victor Ponta a plecat din PSD este de inteles in conditiile in care partidul a ajuns ce este astazi, o organizatie sinistra, condusa de inculti si agramati, angajata total in protejarea sefului corupt. 

Totusi, sa obligi toate organizatiile judetene sa posteze pe paginile lor oficiale un articol care sa-l denigreze pe fostul presedinte al partidului, este o ticalosie care depaseste orice uzanta politica, orice limita a bunului simt. Lasam la o parte ca articolul in sine dateaza de prin 2016 si a fost contrazis punct cu punct de realitatea documentelor la vremea respectiva, dar sa pui organizatiile sa-l posteze si apoi sa-ti trimita pe mobil dovada ca au executat ordinul este mult prea mult chiar si pentru un mancator de eugenii care are singur contact cu istoria adevarul trucat din Suleyman Magnificul si care, ca hobby, joaca angry birds. 


Atat de jos a ajuns cel mai mare partid din Romania. Atat de jos a ajuns intreaga clasa politica din moment ce nu exista in acest moment o alternativa. Cred ca Liviu Dragnea ii face un mare serviciu lui Victor Ponta prin aceasta campanie ce se doreste a fi una de denigragre. Ii invita practic pe toti cei de buna credinta, care nu au uitat cum a aratat acest partid in urma cu doar cativa ani, sa ia in calcul continuarea activitatii lor politice in ProRomania. Dupa congresul sinistru din martie, partidul lui Victor Ponta a devenit, asa cum am mai spus, un proiect viabil pentru foarte multi pesedisti. Vom vedea ce va mai fi, dar este evident chiar si pentru cineva ca Viorica Dancila ca PSD este dus intentionat spre autodistrugere”, scrie Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook

" "

2 comentarii la “Cătălin Ivan îl distruge pe Dragnea: E o ticăloșie care depășește orice uzanță politică!

    1. Ivan cred ca este pus de cineva sa vorbeasca de Dragnea,cred ca Ponta .Nu l-am văzut niciodată sa faca ceva sa zică ceva de tara ,de partid,numai de Dragnea.Este europarlamentar nu l-am văzut sa ia atitudine la Bruxelles numai de Dragnea.Eu consider că astfel de oameni sa nu mai faca parte la Bruxelles sau parlamentul Rom

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *