Skip to content
Politică

Cătălin Ivan îl distruge pe Dragnea: Se gândește doar la anii de libertate şi la contractele Tel Drum!

realitatea.net

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan îl distruge pe președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Eurodeputatul susţine că Liviu Dragnea ar trebui să-l lase pe Mihai Tudose să-şi facă singur echipa guvernamentală, dar nu crede că acest lucru se va întâmpla, întrucât şeful PSD „are o agendă personală” care se rezumă la „anii săi de libertate şi contractele de la Tel Drum”.

Cătălin Ivan a declarat duminică pentru News.ro că în 2019 România va prelua preşedinţia Uniunii Europene şi că fiecare ministru va organiza reuniuni şi va fi evaluat de presa internaţională, iar imaginea ţării va avea sau nu de câşigat funcţie de prestaţia Guvernului.

Ivan susține că Liviu Dragnea trebuie să-l lase pe premierul Mihai Tudose să-şi facă singur echipa guvernamentală, pentru că timp de şase luni vom lucra cu instituţiile Uniunii Europene şi vom influenţa agenda europeană.

„Cunoscându-l pe Dragnea, nu cred că se va abţine. Însă aici nu vorbim de Teleorman sau de interesele unui lider de partid. România va avea o expunere internaţională maximă şi nu putem da cu piciorul la o astfel de şansă. Rolul miniştrilor, dar şi al întregului Guvern, va fi important. De aici va decurge şi o imagine bună sau proastă a României pe termen lung. Pe Dragnea, nu cred că-l interesează nici România, nici PSD-ul, ci are o agendă personală care se rezumă doar la anii lui de libertate şi la contractele Teldrum”, a punctat Cătălin Ivan.

Eurodeputatul consideră că premierul Mihai Tudose este conştient de provocările care îl aşteaptă şi că ştie ce are de făcut.

„Vor fi şi alte remanieri (anticipez asta), pentru că nu ne putem face de râs în Europa”, a adăugat Cătălin Ivan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *