Skip to content
Politică

Cătălin Ivan, revoltat de starea economiei: Hoția și prostia nu pot face performanță! EXCLUSIV

Rata anuală a inflaţiei a urcat la 5% în martie 2018, de la 4,7% în luna precedentă, pe fondul scumpirii mărfurilor nealimentare cu 6,57%, a celor alimentare cu 4,01% şi a serviciilor cu 2,9%, potrivit datelor publicate joi de Institutul Naţional de Statistică.

CITIȚI ȘI INS: rata anuală a inflaţiei, la cel mai înalt nivel din 2013

În acest context, contactat de PSnews.ro, europarlamentarul Cătălin Ivan a atras atenția asupra faptului că 2018 ”se aseamana, din pacate pentru noi toti, foarte mult cu anul 2010”.

Concret: eurodeputatul a ținut să precizeze că actualul executiv condus de Viorica Dăncilă ”este cel mai incompetent guvern de la Revolutie pana astăzi, daca nu cumva din istoria Romaniei”.

”Anul acesta se aseamana, din pacate pentru noi toti, foarte mult cu anul 2010, anul care ne-a marcat negativ pe toti. Cel mai incompetent guvern de la Revolutie pana astăzi, daca nu cumva din istoria Romaniei, si-a propus sa implementeze cel mai ambitios program fara sa inteleaga ca nu poate să-i scape si pe hoti de pușcarie si sa se si imprumute ieftin. Hotia si prostia nu pot face performanta nicicum. Avem cel mai mare deficit bugetar, egal cu cel din 2010, si cea mai mare rata a inflatiei, in conditiile in care avem crestere economica record. Inca nu stiu daca este ticalosie sau doar prostie”, a declarat europarlamentarul Cătălin Ivan pentru PSnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *