Skip to content
Politică

Lider PSD se pregătește de preluarea președinției partidului: „Lucrez la un proiect”

Unul din liderii PSD a făcut luni o precizare extrem de important despre viitorului partidului, dar mai ales despre planul său și al altor colegi din PSD privind viitorul partidului.

Europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan, a acordat luni un interviu pentru Gândul Live, în care vorbește despre situația din PSD și despre greșelile din campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

Liderul PSD a declarat că românii din diaspora care nu au reușit să voteze reprezintă o pată pe imaginea ţării noastre.

”Trebuie clarificată dacă legea nu a permis sau nu s-a dorit. Dacă legea nu a permis este o pată asupra întregii clase politice pentru că Guvernul nu poate dincolo de bunele intenţii să treacă peste legislaţia în vigoare, dacă se putea şi nu s-a dorit este o mare problemă pe care avem noi”, a spus Ivan.

Europarlamentarul este de părere că de vină pentru situația votului din străinătate sunt strategii lui Victor Ponta.

”Au fost greşeli ale strategilor. Se pot discuta foarte multe. Nu aş vrea să fac o analiză. Mie mi se pare total greşit ceea ce s-a întâmplat în Diaspora şi este o greşeală foarte foarte mare, dar nu ştiu dacă este o greşeală, o va dovedi, este şi această anchetă a DNA-ului, va demonstra dacă legea permitea sau nu permitea. Eu tind să-l cred pe Titus Corlăţean, dar acele cozi imense, oameni care au stat şi nouă şi zece ore la coadă ca să voteze sunt de neacceptat şi le-am digerat foarte greu şi noi în partid. Oamenii aveau dreptul să voteze şi trebuiau să voteze”, a mai declarat Ivan.

Cătălin Ivan a lăsat să se înțeleagă că la viitorul Congres al PSD ia în calcul o candidatură pentru președinția partidului, menționând că lucrează deja la un proiect în interiorul formațiunii.

„Eu am anunțat deja că împreună cu  alți colegi lucrez la un proiect pentru PSD și că a venit vremea ca partidul să nu mai aleagă persoane ci să aleagă proiecte. Nu știu dacă voi candida eu sau altul dintre colegii noștri care lucrăm la acest proiect dar cu siguranță va exista un candidat care va susține platforma noastră”, a anunțat europarlamentarul PSD.

2 comentarii la “Lider PSD se pregătește de preluarea președinției partidului: „Lucrez la un proiect”

  1. Nimeni, dintre politicieni bineinteles, nu vrea sa se stie cati votanti sunt in Tara, daramite in strainatate. Asta cu cercetarea, este un fel de arta a conversatiei. Doar daca se doreste gasirea acarului Paun.

  2. Ivan Turbinca iese din nou la rampa. Ivane, du-te dupa mentorul tau Vanghelie si refaceti echipa de aur ce a speriat Ferentariul. Luati-l si pe Geoana cu voi, diplomatul din Dabuleni ce a fost presedinte pentru cateva ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *