Skip to content
Sport

Cătălin Măruță, bun de plată după procesul cu Gregorian Bivolaru

eva.ro

Prezentatorul Cătălin Măruța a pierdut lupta în procescul cu Gregorian Bivolaru. Prezentatorul TV a fost obligat de insanță să achite, în solidar cu Pro TV, daune morale de 10.000 de lei lui Gregorian Bivolaru.

Se pare că  Tribunalul București a constatat „caracterul ilicit al afirmaţiilor referitoare la Gregorian Bivolaru făcute de pârâtul Măruţă Cătălin-Constantin în cadrul emisiunii La Măruţă difuzată pe postul de televiziune Pro TV în datele de 25.06.2015 şi de 26.06.2015” și a condamnat în solidar Pro TV și pe Cătălin Măruță la plata sumei de 10.000 de lei, reprezentând daune morale, potrivit RTV.

Astfel, Măruță a fost taxat dur de Tribunalul București, deoarece prezentatorul l-a asociat pe Bivolaru în două emisiuni, în mod tendențios, cu o persoană acuzată de viol.

Deși numele bărbatului acuzat de viol nu a fost pomenit în emisiune, sub pretextul că trebuie „protejat” până când organele competente vor stabili dacă este sau nu vinovat, în mod bizar Gregorian Bivolaru nu „beneficiază” de aceeași „protecție„, iar numele lui e târât în noroi după bunul plac al realizatorilor de emisiuni.

Avocații Pro TV s-au dat peste cap să demonstreze că afirmațiile făcute în direct nu au fost cu rea intenție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *