Skip to content
Politică

Cătălin Predoiu, despre a patra încercare de candidatură a PNL-ului: „Nu s-a pus nicio clipă problema candidaturii mele”

Cătălin Predoiu, despre a patra încercare de candidatură a PNL-ului: „Nu s-a pus nicio clipă problema candidaturii mele”.

Prim-vicepreşedintele PNL  și candidatul partidului la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, invitat duminică seara la emisiunea „Kilometrul O”, de la postul de televiziune Digi 24 a vorbit despre rocada cu Marian Munteanu și efectele pentru electorat.

În acest context, Predoiu a făcut o serie de dezvăluiri în ceea ce privește bătălia cu adversarii politici și atuurile pe care PNL-ul le deține.

„De fiecare dată s-a dat dovadă de realism atunci când s-a luat o decizie în PNL. Ne-am orientat cu toții atunci către un om care ar fi putut sa atragă electoratul PNL și electorat din zona lui de expresie civică. Ceea ce a contat foarte mult a fost profilul anti-comunist iar Marian Munteanu a dat dovadă de realism și fair-play. Nu s-a pus nicio clipă problema candidaturii mele însă acum a fost un moment firesc pentru candidatura mea. Spre deosebire de un alt partid, suntem singurul partid care a dat publicității un program de guvernare”, a susținut Cătălin Predoiu

„Am intrat în bătălia pentru Primărie asumându-mi o muncă destul de complicată. Sunt un om foarte serios, când m-am dus într-un loc mi-a terminat mandatul”, a mai adăugat prim-vicepreședintele PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *