Skip to content
Politică

Cătălin Predoiu îi cheamă pe oamenii politici să iasă în stradă

Cătălin Predoiu, premierul desemnat al PNL, a postat un mesaj pe Facebook prin care cheamă oamenii politici în stradă. Liderul PNL îşi exprimă respectul faţă de cei care au protestat vineri împotriva deciziei Senatului de a respinge cererea DNA de încuviinţare a arestării preventive a lui Dan Şova şi mai ales împotriva modului în care această decizie a fost luată.

Cătălin Predoiu este de părere că politicienii care vor o schimbare reală ar trebui să iasă în stradă.

Respectul meu pentru cei care au protestat ieri seară împotriva acelor senatori care au votat contra justiţiei în cazul Şova. Ei dovedesc curaj şi responsabilitate. Sunt solidar cu ei. Poate că e momentul ca toţi oamenii politici care doresc o schimbare reală în viaţa noastră publică să iasă în stradă„, a postat Cătălin Predoiu pe pagina sa de Facebook, relatează romaniatv.net.

Citește și: Cătălin Predoiu, reacţie la nominalizarea lui Teodorovici la Finanţe:”Ministerul Finanţelor trece de la pungă, la discotecă”

Citește și: Proteste în țară după votul în cazul Șova

5 comentarii la “Cătălin Predoiu îi cheamă pe oamenii politici să iasă în stradă

  1. Asta …a fost ministru` justitiei ??? Si nu stie ca urmarirea penala poate fi facuta si fara „bagatu` la zdup”a impricinatului ??? Sunt curios totusi ce va zice daca si el va…”fi agatat” cu ceva, cumva, pe undeva….ca doar are si elo Casa de Avocatura – nu ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *