Skip to content
Politică

Catalin Predoiu il acuza pe Victor Ponta ca a luat mita pentru Memorandumul cu KazMunaiGas

Cătălin Predoiu i-a adresat câteva întrebări premierului Victor Ponta cu privire la Memorandumul guvernamental privind datoria KazMunaiGaz, liderul ACL afirmând voalat că are informații în acest caz.

„Îl întreb pe Victor Ponta dacă el însuși a semnat Memorandumul guvernamental privind datoria KazMunaiGas, îl întreb dacă a negociat în Dubai mita pentru KazMunaiGas, îl întreb dacă la negocierile pentru mită au participat și alte persoane din afara Guvernului?”, a spus Predoiu în conferința de presă susținută de la sediul ACL.

De asemenea, Cătălin Predoiu a reacționat cu privire la protestele din țară de sâmbătă, afirmând că ACL nu are nici o implicare

„În acest context, aş dori să salut spiritul civic al tuturor românilor care în ultimele zile au protestat faţă de încercarea guvernului Ponta, faţă de încercarea candidatului Victor Ponta de a manipula voturile românilor pentru alegerile pentru Preşedinţia României. Doresc să resping categoric acuzaţiile mincinoase făcute de Victor Ponta şi de Liviu Dragnea cu privire la implicarea politică a ACL în aceste demonstraţii.
„Domnul Corlăţean nu mai are drept moral şi legal să stea în fruntea Ministerului de Externe, abstracţie făcând de orice chestiuni legate de campanie. Există obligaţia Guvernului de a asigura legalitatea votului şi dreptul constituţional al cetăţenilor. Semnalez în acest context declaraţii ale unor înalţi diplomaţi români, oameni cu experienţă şi respectaţi în comunitatea diplomatică internaţională, care au spus că măsurile luate de MAE pentru turul doi sunt insuficiente. Este proba clară a faptului că avem de-a face cu un complot pus la cale de domnul Ponta şi domnul Corlăţean pentru a împiedica românii să voteze”, a mai declarat Predoiu.

4 comentarii la “Catalin Predoiu il acuza pe Victor Ponta ca a luat mita pentru Memorandumul cu KazMunaiGas

  1. S-a trezit si naluca asta—ce frumos , vorbeste CRISTIAN SIMA ( plecatul–viu—plecatul lui BLEJNAR–este sub semnul intrebarii )—ca despre–marioneta perfecta , la fel ca si BABY BROKER–iohannis .

  2. Pssst.. vorbește Sâsâilă, acest Mucea-Flaimucea al politicii portocalii. Ați încercat în fel și chip , cu Băsescu în frunte, să-i faceți măcar un dosărel lui Victor Ponta. Ați urlat din toți bojocii să-și dea Victor Ponta demisia, că unul i-a spus altuia că o să vorbească cu Sârbu, care es oscrul lui Ponta: Tare, nu. Cam atât puteți? Iar acum, când bubuie peste pdlaci Eads și Microsoft, retrocedările lui Iohannis și Alro, lătrați ca niște câini la lună. Scoateți oamenii în stradă, că nu puteți să-i faceți să vă voteze muhaiaua. Sunteți în stare să mințiți, să furați, să omorâți, doar-doar ajungeți iar la putere tu, Blaga, Videanu, Anastase, Turcan, Udrea, Băsescu. V-a scuipat Crin Antonescu pe toți și pe Iohannis, când a văsut ce ”proiect” aveți.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *