Poliţişti din Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate, misiune de sprijin operativ a autorităţilor britanice

Cătălin Predoiu / Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Sursa foto: Inquam / Sabin Cirstoveanu

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, anunţă, sâmbătă, că poliţişti din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate vor desfăşura o misiune de sprijin operativ a autorităţilor britanice începând cu luna martie.

”Am avut recent în Marea Britanie o întâlnire cu reprezentanţii Agenţiei Naţionale Împotriva Criminalităţii Organizate – NCA, în care am discutat despre politicile implementate în Regatul Unit pentru prevenirea şi combaterea traficului de droguri, cu accent pe componenta de prevenire în şcoli şi universităţi. În cadrul discuţiilor am prezentat principalele obiective pe care le-am urmărit de la preluarea mandatului, respectiv combaterea criminalităţii organizate, cu accent pe lupta împotriva drogurilor, şi a infracţiunilor asociate, respectiv a traficului de persoane”, anunţă, sâmbătă, ministrul de Interne, Cătălin Predoiu.

Acesta a precizzat că s-au convenit modalităţi de intensificare a schimbului de informaţii şi bune practici, sprijinirea de iniţiative comune şi consolidarea acţiunilor de eradicare a reţelelor de trafic.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL