Skip to content
Politică

Cătălin Predoiu, reacţie la nominalizarea lui Teodorovici la Finanţe:”Ministerul Finanţelor trece de la pungă, la discotecă”

Premierul Victor Ponta a anunțat vineri că Eugen Teodorovici a fost propus să preia portofoliul Ministerului de Finanțe. De asemenea, prim-ministrul a precizat că în locul lui Teodorovici la Ministerul Fondurilor Europene l-a propus pe Marius Nica.

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a declarat că nominalizarea lui Eugen Teodorovici la Ministerul de Finanțe arată că premierul Victor Ponta a ajuns ‘în ultimul stadiu, al improvizațiilor’.

PSD l-a refuzat pe Ponta și atunci a apelat la prieteni. Ponta a început conducând un guvern PSD și va sfârși curând guvernarea conducând un guvern de prieteni. (…) E o numire care arată că Ponta a ajuns în ultimul stadiu, cel al improvizațiilor”, a spus Predoiu, cu privire la nominalizarea lui Teodorovici la Ministerul Finanțelor.

Totodată, liderul PNL a precizat că numirea lui Teodorovici este şi „un pas înainte, pentru că ministerul trece de la pungă, la discotecă”.

Această numire ”este şi un pas înainte”: ”Ministerul Finanţelor trece de la pungă, la discotecă. Acum Ponta poate merge în cluburile din Dubai într-un grup mai larg, mai vesel”, a comentat Cătălin Predoiu, conform romaniatv.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *