Skip to content
Politică

Cătălin Predoiu, solidar cu protestele împotriva votului din cazul lui Șova. Ce promovează liberalul

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, s-a declarat, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de Facebook, solidar cu protestele împotriva deciziei Senatului de respingere a cererii procurorilor anticorupție pe numele lui Dan Șova.

„Un act de solidaritate şi dreptate socială de toată admiraţia a venit ieri din partea celor care au protestat în Cluj şi Bucureşti împotriva deciziei NECONSTITUŢIONALE a Senatului de a respinge cererea de arestare a lui Dan Şova! Sunt mândru de această societate care învaţă atât de frumos să apere dreptatea şi echitatea! În semn de solidaritate, vă invit şi pe dumneavoastră sa apreciaţi pagina „VINERI – Bucureşti – împotriva IMUNITĂŢII parlamentare – acţiune de protest”!”, a scris Cătălin Predoiu pe pagina de socializare.

Mesajul liberalului vine în contextul în care Dan Șova a scăpat, miercuri, de malaxorul Direcției Naționale Anticorupție, după ce nu s-a întrunit numărul necesar de voturi pentru aprobarea solicitării de încuviințare a reținerii și arestării pe numele său.

1 comentariu la “Cătălin Predoiu, solidar cu protestele împotriva votului din cazul lui Șova. Ce promovează liberalul

  1. Pai eu zic sa fie la fel de solidar si cu Alina Bica, doar el o propusese la ANRP sa-l reprezinte acolo pe el si ministerul pe care il pastorea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *