Skip to content
Politică

Cătălin Rădulescu cere măsuri drastice contra lui Firea – excludere sau ridicarea sprijinului politic

" "

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat duminică, pentru mediafax.ro, că la şedinţa de luni a CExN al partidului ar trebui să fie luată o măsură „cât mai drastică”, şi anume excluderea din formaţiune sau retragerea sprijinului politic pentru primarul Capitalei, Gabriela Firea.

„Sper să se ia o măsură pentru dna Firea, o măsură cât mai drastică. Ori excludere, ori ridicarea sprijinului politic. Şi schimbarea dânsei de la şefia PSD Bucureşti. Asta trebuie să facă Comitetul Executiv”, a declarat deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

Social-democratul a menţionat că Firea „şi-a retras parlamentarii, i-a ameninţat”.

„Trebuie dată o sancţiune pentru că dânsa nu mai face parte din echipă, se vede clar, şi-a retras parlamentarii, i-a ameninţat şi i-a pus să-şi dea demisia, aşa au spus ei, adică unul dintre ei, deci în situaţia asta în care dna Firea nu mai vrea să facă parte din echipă şi o tot ţine în continure cu problemele ei personale şi cu răfuiala ei cu preşedintele partidului, sigur că nu poate să afecteze în continuare imaginea noastră că vrea dânsa să-şi facă imaginea cât vrea ea”, a menţionat Rădulescu.

Comitetul Executiv Naţional al PSD începe luni, la Parlament, discuţiile privind remanierea guvernamentală, un punct cu care ar putea fi suplimentată ordinea de zi afiind situaţia vicepreşedintelui Gabriela Firea.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *