Skip to content
Politică

Cătălin Rădulescu iar sare la gâtul lui Dragnea: E chiar urât că nu putem să vorbim!

gandul.info

Deputatul PSD de Argeș Cătălin Rădulescu (poreclit „Mitralieră”, „AKM” și „Rambo”) din nou sare la gâtul președintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

S-a întâmplat sâmbătă, înainte de începerea votului pentru funcțiile de vicepreședinți, președinte executiv și secretar general ai PSD.

Astfel, Cătălin Rădulescu (el însuși candidat la funcţia de vicepreşedinte al PSD) a declarat că este „urât” faptul că nu a fost lăsat să vorbească de la tribuna Sălii Palatului în Congresul extraordinar al partidului, transmite Agerpres.

„Asta e chiar urât că nu putem să vorbim, înainte de a fi votul, pentru că este important ce spunem şi noi, nu? (…) Mi-e greu să mă mai exprim acum, când văd că nu putem nici măcar să mai discutăm, să ne spunem punctul de vedere”, a afirmat Rădulescu.

Întrebat de ce crede că a fost luată această decizie de se a interzice unor candidaţi să vorbească la congres, Rădulescu a răspuns: „Nu ştiu. Că nu suntem noi bine pregătiţi să vorbim. (…) Sunt foarte multe personalităţi în partidul acesta şi noi suntem mai mici personalităţi şi din cauza asta personalităţile mici trebuie să stea după personalităţile mari. (…) Este o competiţie, eu cred că toţi suntem prieteni, suntem din aceeaşi familie. Nu suntem duşmani între noi, Doamne fereşte. (…) Este o competiţie şi eu nu am văzut şi nu văd rău niciodată ca în cadrul partidului fiecare să candideze pentru anumite funcţii şi lumea să aleagă, nu cu aranjamente, liber, normal şi civilizat. Dacă cineva se supără că există competiţie în partid este rău atunci. (…) Dacă mi se dă cuvântul să vorbesc după ce începe să se voteze, nici nu mai vorbesc”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *