Skip to content
Politică

Cătălin Rădulescu îi ia de guler pe Manda și Iordache: Niște habarniști!

romaniacurata.ro

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu (zis „Mitralieră” și „Rambo”) îi ia de guler pe alți doi social-democrați, Claudiu Manda și Florin Iordache, calificându-i drept „niște habarniști”.

Rădulescu a declarat joi că şi-a depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al partidului, deşi nu are susţinerea organizaţiei PSD Argeș, acuzându-şi colegii Florin Iordache şi Claudiu Manda că nu sunt capabili să îşi coordoneze comisiile parlamentare, dar fac declaraţii publice, informează Mediafax.

Mi-am depus candidatura fără susţinerea organizaţiei. Nu am comentat până acum cât de buni sau nebuni sunt, dar colegii din Oltenia sa se abţină (Manda şi Iordache). Florin Iordache să vadă de comisia lui şi să nu mai facă pe deşteptul să ne dea exemple ce bun jurist este. Am contestat modul de alegere în Congres. Dacă aceşti doi domni deştepti, cum se cred dânşii, şi care nu au dovedit că şi-au făcut treaba măcar în comisiile pe care le conduc, niciunul dintre ei. Fac referire şi stiu mai bine că nu am avut susţinere, pentru că cerinţa a fost că se dă susţinere pentru o singură persoană, deci noi nici nu am intrat în votul organizaţiei. Domnii aceştia, care sunt habarnişti, ar trebui să ştie, să nu mintă în faţa televiziunilor.

Votul de sâmbătă mi se pare că nu îşi are rostul. Trebuia să rămânem cu funcţiile până la congresul la termen şi să organizăm atunci pentru toate funcţiile. Nu veţi avea mari surprize. Probabil va fi omul şi locul. Unii s-au îmbolnăvit noaptea, au răcit a doua zi, nu au mai vrut să candideze.M-aş bucura să candideze Nicu Bănicioiu”, a afirmat Rădulescu.

Parlamentarul argeșean a susţinut că unii s-au retras tocmai pentru că şansele erau zero după actuala formulă de alegere.

„Case closed. Trebuia ca toată lumea să candideze. Mâine se vor discuta toate candidaturile şi se va face o listă cu toţi cei care candidează. Unii şi-au depus candidaturile şi apoi au răcit şi nu pot vorbi răciţi la congres. M-am mirat de faptul că s-au înscris şi apoi s-au îmbolnăvit”, a mai zis Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *