Skip to content
Politică

Cătălin Striblea face o declaraţie neaşteptată despre scandalul violului din Vaslui

Jurnalistul Cătălin Striblea face o declaraţie neaşteptată despre scandalul violului din judeţul Vaslui.

Prezent, vineri, în faţa Judecătoriei din municipiul omonim, prezentatorul TV (care îşi petrece concediul în oraşul natal) şi-a exprimat bucuria că au venit atât de mulți oameni (1.500) în fața instanţei. Asta arată, în opinia lui Striblea, că oamenilor le pasă de ceea ce se întâmplă în jur și nu au rămas doar la simplul protest din fotoliu, relatează b1.ro.

”Eu sunt vasluian, de asta mă și găsesc aici, s-au potrivit lucrurile să fiu aici. Mă bucur să văd oameni aici, că această comunitate are viață și le dă o lecție celor care au vorbit urât despre toți oamenii care au vorbit despre localitatea asta. Asta arată că oamenii încă au putere. Aici, o să vezi oameni simpli care au o problemă și au venit să își spună părerea și mă bucur că o să stea aici toată ziua. O să îi fluiere din nou (n.r. pe violatori), asta e cea mai mare bucurie. Asta îmi arată că localitatea asta atât de rău blamată e vie.

Eu mă bucur că au venit oamenii, că judecătorii au putut să îi vadă fizic. Mă așteptam să văd oameni din toată țara, să arătăm că suntem o nație mai puternică. Din fotoliu mi-e foarte ușor să protestez, dar mă bucur că s-au adunat împotriva a 7 oameni care probabil trebuie să ia foarte multă pușcărie.

Presiunea mediatică va continua. Nu cred că strămutarea ar fi intemeiată. Presiunea mediatică va continua până când oamenii ăștia vor fi condamnați. Astea nu sunt lucruri care să se termine. Cred că în acest caz nu s-au produs greșeli în urma cărora să fie trași respectivii la răspundere. Cred, însă, că se vor da anumite avertismente pentru practici între judecători și procurori”, a afirmat Cătălin Striblea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *