Skip to content
Media

Cătălin Striblea pleacă de la Digi FM. Care sunt motivele invocate de jurnalist

Cătălin Striblea pleacă de la postul de radio Digi FM după patru ani la postul de radio, motivând faptul că avea nevoie de o pauză după un program „foarte dur, de mare uzură”.. Striblea a realizat matinalul staţiei alături de Bogdan Miu.

Anunţul privind plecarea sa de la Digi FM a fost făcut pe pagina sa de Facebook, acolo unde a explicat motivele pentru care a decis să facă un pas în spate pentru o perioadă.

„Acest anunţ este cât se poate de oficial. La jumătatea lunii martie mă voi despărţi de Digi FM. Hotărârea îmi aparţine în totalitate. Programul de dimineaţă este unul foarte dur, de mare uzură şi căruia i-am dat tot ce a stat în puterea mea în ultimii patru ani. Alături de restul activităţilor mele, asta a însemnat un sacrificiu mare pentru familia noastră, mai ales în ce priveşte orele petrecute împreună. Am ales să repar această situaţie.

Mulţumesc colegilor mei pentru patru ani extraordinari, pentru râsul sănătos şi pentru momentele fericite. Îi mulţumesc lui Bogdan Miu pentru maturitate, lui Beatrice Ghiciov pentru că ne-a întinerit şi lui Bogdan Ciuclaru pentru umor. Georgiana Creţu, producătorul matinalului, are parte de o reverenţă din partea mea pentru profesionalismul său. Radu Paraschivescu şi Florin Negruţiu, a fost o onoare să colaborăm! Ciprian Cătunescu (Unguru’ Bulan), mulţumesc pentru spectacol!”, a scris Cătălin Striblea.
Jurnalistul a menţionat faptul că în viitor ar urma să participe la alte proiecte media, nefiind retragere definitivă din media.
„Către cei care ne-au ascultat: sper că aţi simţit iubirea noastră şi vă mulţumesc pentru cum v-aţi deschis inimile în faţa noastră. A fost cea mai mare realizare a echipei. Mulţumesc conducerilor staţiei şi companiei pentru încrederea pe care ne-au arătat-o, lăsându-ne să construim un program care în patru ani a ajuns în topul matinalelor. Mulţumesc, de asemenea, pentru disponibilitatea arătată de a continua împreună. Perspectivele noastre pe termen lung nu s-au mai potrivit de această dată, urmând să particip la alte proiecte în perioada următoare”, a completat Striblea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *