Skip to content
Politică

Cataramă, bilanț incomod pentru Orban: 2 acțiuni sunt halucinante și de neînțeles! EXCLUSIV

ghidularadean.ro

Prim-vicepreședintele PNL Sector 2 Viorel Cataramă, vineri, într-o declarație exclusivă pentru PSnews.ro a comentat posibilitatea ca vreunul dintre numele vehiculate în spațiul media să ocupe în viitor actualul fotoliu ocupat de Ludovic Orban, acela de lider al celui mai mare partid de opoziție

Detalii AICI: Iohannis se gândește la înlocuirea lui Orban din fruntea PNL EXCLUSIV SURSE

Indiferent cine va fi în locul lui Orban, va fi mai bun ca el. Dacă va avea loc un Congres, va hotârî cine va fi ales. Dar aș vrea să fac o mențiune: nu cred că domnul președinte Klaus Iohannis se bagă în treburile interne ale unui partid din România hotărând sau fiind de acord cu înlocuirea președintelui unui partid parlamentar, că nu are competențe.

Da, dar astăzi este președintele României, nu are legătură și în mod teoretic și constituțional cu niciun partid și nu poate să se implice direct în viața partidelor și mai ales în schimbarea liderilor. Schimbarea președintelui PNL este o chestiune care ține exclusiv de competența membrilor partidului și a organizațiilor teritoriale.

Eu cunosc că există o stare de nemulțumire foarte, foarte mare vis-a-vis de prestația lui Ludovic Orban. Unii se manifestă mai vocal, unii mai puțin vocal, alții își iau libertatea unor apariții publice, alții nu, dar cu siguranță tot partidul sau aproape tot partidul este foarte nemulțumit de prestația domnului Ludovic Orban, care pur și simplu prin unele din acțiunile întreprinse îngroapă partidul efectiv”, ne-a declarat Viorel Cataramă.

Totodată, chestionat în legătură cu originea tot mai multor nemulțumiri la adresa actulului lider al PNL, Cataramă a subliniat că ”totul a început de a demisia guvernului Mihai Tudose”. Concret: liberalul a atras atenția că în acel moment Orban ”nu a fost capabil să facă o propunere concretă pentru funcția de prim-ministru, astfel încât să îl convingă pe președintele Iohannis să ofere opoziției posibilitatea de a forma un nou Guvern”.

Le-aș putea lua pe rând. A început la demisia guvernului Tudose, când nu a fost capabil să facă o propunere concretă pentru funcția de prim-ministru, astfel încât să îl convingă pe președintele Iohannis să ofere opoziției posibilitatea de a forma un nou Guvern.

Continui cu acțiunile uneori isterice pro-justiție, acre au fost percepute ca nesincere de opinia publică datorită poziției pesonale a domnului Orban. Continuăm cu o critică de multe ori cu limbaj neadecvat a PSD-ului, fără a pune vreodată ceva în loc, adică un program alternativ. Adică domnul Orban s-a limitat numai la a critica PSD-ul, fără să pună propună o soluție alternativă la guvernarea socialistă. 

Închei cu 2 acțiuni halucinante și de  neînțeles: plângerea penală făcută împotriva primului ministru care a indus în opinia publică ideea că partidul nostru acceptă schimbarea Guvernului prin metode nedemocratice, cu ajutorul unor instituții percepute ca fiind de forțe. 

Ultima nerealizare: modul în acre a gestionat moțiunea de cenzură, în acre a reușit performanța rară ca toate forțele politice parlamentare să afirme că nu este o persoană frecventabilă și că nu se poate face nimic cu un PNL condus de Ludovoc Orban”, a conchis acesta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *