Skip to content
Politică

Cataramă desfiinţează posibila candidatură a lui Ciucu la Primăria Capitalei EXCLUSIV

zoon-politikon

Consilierul General al Partidului Naţional Liberal (PNL), Ciprian Ciucu, a anunţat într-un interviu că doreşte să intre în cursa internă pentru desemnarea candidatului partidului la Primăria Capitalei.

Contactat telefonic de PSnews.ro, Viorel Cataramă, primul înscris în această competiţie, a declarat că salută intenţia lui Ciucu de a candida, însă nu crede ca acesta are şanse reale.

”Intenţia mea de a intra în cursă rămâne fermă. Ca liberal, cred că dintr-o competiţie nu iese decât ceva bun, prin urmare, salut intrarea în cursa internă a altor candidaţi. Eu îmi menţin optimismul că eu voi câştiga această competiţie,” a declarat liberalul.

Întrebat dacă pe Ciucu îl va împiedica vechimea de membru PNL de doar doi ani în aceasta competiţie, Cataramă atrage atenţia asupra criteriilor de eligibilitate.

”Trebuie să admit că de multe ori s-au luat decizii pentru a favoriza unele persoane, ori acest lucru trebuie combătut, iar regulile trebuie să fie aceleaşi pentru toţi şi nu trebuie să existe derogări pentru nimeni. Deci, criteriile să fie valabile pentru toată lumea – şi pentru Ciprian Ciucu, şi pentru Siegfried Mureşan la europarlamentare,” a declarat Cataramă, în exclusivitate pentru PSnews.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *