Skip to content
Politică

Cataramă pune punctul pe „i”: PNL se comportă de centru-stânga, socialist sau populist

zoon-politikon-tv.blogspot.com

Unul dintre candidații liberali la președinția partidului se declară total nemulțumit față de politicile aplicate de PNL în ultimii 27 de ani.

Într-o conferință de presă, prilejuită de  vizita sa la Botoșani, omul de afaceri Viorel Cataramă a explicat că se așteaptă la o rezistență acerbă a unor membri de partid cu „vederi de stânga, care își văd primejduite interesele personale” de modificările aduse de moțiunea sa „Politica națională — Calea liberală. #Restart”.

De altfel, Cataramă considetră ca partidul și-a trădat doctrina în ultuimele decenii, ajungând să se comporte ca o formațiune de pe partea opusă a eșichierului politic, relatează Agerpres.

„Unii colegi au o mentalitate mai mult de stânga decât de dreapta, care promovează pe scena publică ideologii socialiste sau populiste, se tem de această moțiune. De altfel, partidul ca atare, în ultimii 27 de ani, s-a declarat teoretic de centru-dreapta și s-a comportat de centru-stânga, socialist sau populist”, a afirmat acesta.

Alegerile interne din PNL sunt programate pen 17 iunie, în competiția pentru postul de președinte fiind înscriși Viorel Cataramă, Cristian Bușoi și Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *