PSnews

Congres PNL

Cataramă se teme că PNL ar putea să nu îl mai susţină pe Iohannis în 2019

evz.ro

Omul de afaceri Viorel Cataramă (candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL) a criticat partidul, despre care a spus că se află într-o confuzie ideologică şi se comportă ca un partid socialist și totodată, a declarat care este obiectivul acestuia.

Cataramă a comentat declaraţiile lui Ludovic Orban, care susţinuse că are prima şansă la câştigarea şefiei PNL. Acesta susține că astfel de mesaje arată nesiguranţă şi slăbiciune, fiind o greşeală tactic majoră.

În ultima perioadă au început să apară astfel de mesaje care arată, de fapt, o slăbiciune, o nesiguranţă, o pierdere de viteză din partea candidatului respectiv. Este o greşeală tactică majoră pentru că dacă e aşa cum spui, nu te lauzi. Faptul că s-au făcut astfel de declaraţii înseamnă că s-a constatat, de fapt, o scădere a popularităţii pe măsură ce eu înaintez în organizaţii şi încep să câştig din ce în ce mai multă simpatie. Vom vedea în Congres câţi delegaţi vor susţine moţiunea mea, până atunci putem face speculaţii, putem să ne dăm mari, pe mine nu mă interesează să anunţ prognoze, ci că PNL este într-o confuzie ideologică, se comportă ca un partid socialist sau de centru stânga, a lăsat PSD să facă reduceri de fiscalitate să mai ia şi de aici voturi, mă interesează să cer partidului să se comporte ideologic corect”, a spus Cataramă, informează mediafax.ro.

Potrivit acestuia, discursul său se bazează pe evitarea pericolului ca preşedintele Klaus Iohannis să fie demis şi înlocuit cu un reprezentant al PSD.

Teama mea principală este ca nu cumva PNL să slăbească atât de mult încât să nu îl mai susţină pe actualul preşedinte. Obiectivul nostru strategic este să îl susţinem pe Iohannis să câştige alegerile din 2019, nu cu gura, nu cu vorba, ci cu fapta. Primejdia pentru România este ca PNL să îşi continue căderea, să nu mai rămână nimic pe dreapta, şi că, în 2019, PSD să pună mâna pe România, să devină partidul stat, să decapiteze justiţia”, a mai spus Viorel Cataramă.

 

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. FF

    11 iunie 2017, 14:52 la 14:52

    Acest vagabond vorbeste de justitie si stat de drept cand el ar trebui sa fie la puscarie pentru o gramada de escrocherii pe care le-a facut incepand din 1990 ? Bravo PeNeLe… cu astfel de oameni o sa ajungeti mai rau ca PNTCD !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi