Skip to content
Politică

Catastrofa din Colectiv. Ameninţări pentru asistenta care a vorbit: „Plângea la telefon!”

Catastrofa din clubul Colectiv. De ce au fost proferate ameninţări la adresa asistentei medicale de pe ambulanţă care a vorbit despre iadul produs în urma incendiului.

Într-un status postat, duminică, pe Facebook, jurnalistul Alexandru Căutiş susţine că asistenta a fost ameninţată de „cineva foarte mare”.

În acelaşi timp, ziaristul face apel la boicotul televiziunilor care încearcă să-i absolve de vină pe vicepremierul Gabriel Oprea, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone „și gașca penalilor din UNPR”.

Redăm mai jos mesajul integral al lui Alexandru Căutiş:

„Ceva ce nu ați văzut (și poate nu veți vedea) la multe televiziuni:

Asistenta de pe cea de a doua salvare, care a postat azi acel mesaj emoționant, în care povestea ce Iad a găsit la fața locului și cum au venit prea puține ambulanțe, cum pacienții sărutau ambulanțele și implorau să-i ia de acolo, a fost amenințată azi de cineva foarte mare. Am vorbit în seara aceasta cu ea, plângea la telefon și mi-a spus acest amănunt greu. Era terifiată de faptul că poate fi amenințată din cauză că a povestit cum a decurs salvarea, cu întârziere. Are sufletul încercat de grozăviile pe care le-a văzut, dar mai ales pentru că i se cere să ascundă adevărul. Momentan sunt singurul jurnalist cu care a vorbit. Vă rog, voi, jurnaliștii cinstiți din țara aceasta, vorbiți cu această femeie. Vă rog, voi, decidenții cinstiți din această țară, nu ascundeți adevărul. E păcat de bieții tineri!

Iar, voi, telespectatorilor, nu vă uitați la posturile TV unde Oprea, Piedone și gașca penalilor din UNPR sunt subtil absolviți de vină! Minciuna televizată este complice la astfel de dezastre!

Pe doamna asistentă o cheamă Violeta Maria Naca”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *