Skip to content
Politică

Câte bonuri au fost depuse până în prezent la Loteria bonurilor fiscale

" "

Secretarul de stat în Ministerul Finanțelor Publice, Dan Manolescu, a precizat, miercuri, la Senat, după prima extragere a Loteriei fiscale, că au fost depuse până în prezent peste 1.000 de bonuri, informează Agerpres.

„Se depun bonurile fiscale. Se analizează dacă aceste bonuri sunt într-adevăr emise de către aparate de marcat înregistrate fiscal și se validează bonul. ANAF va face această verificare. Depinde foarte mult și de numărul de bonuri depuse. Înțeleg că până în prezent sunt peste 1.000 de bonuri. În funcție de numărul acestora vedem dacă e posibilă verificarea tuturor acestor bonuri și se va face această verificare bon cu bon”, a declarat Dan Manolescu.

" "
" "

Totodată, acesta a arătat că fiecare cumpărător are dreptul la bon fiscal, dar, în același timp, dacă renunță la acest drept, cel care îl găsește poate participa cu el la Loterie.

„Este un drept al unei persoane de a solicita și obține un bon. Dacă îl aruncă și altă persoană îl ia și participă cu el la Loterie… În momentul de față și un loz în plic găsit pe stradă e validat. Dacă cumpărătorul renunță la un drept, e dreptul lui să renunțe”, a spus Manolescu.

Bonurile fiscale câștigătoare la prima tragere a Loteriei bonurilor fiscale sunt cele din data de 7 februarie 2015, cu o valoare de 6 lei, a anunțat Loteria Română.

Prima extragere pentru Loteria bonurilor fiscale, organizată de Ministerul Finanțelor Publice și ANAF, a avut loc luni, în a doua zi de Paști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *