Skip to content
Sport

Câte mașini au fost distruse la filmările Fast and Furious 7

Furious 7 e un real succes la box-office dupa doar cateva zile. Filmul a intrat in topul incasarilor all-time, cu jumatate de miliard de dolari incasati in intreaga lume.

Milioane de fani din intreaga lume au luat cu asalt cinematografele pentru a vedea ultimul film al lui Paul Walker, decedat in noiembrie 2013 intr-un tragic accident de masina.

Furious 7 nu i-a dezamagit pe pasionatii auto care au mers in cinema sa vada cei mai noi bolizi, masini tunate si curse ametitoare. Wall Street Journal scrie ca 230 de masini au fost duse direct la cimitirul de masini la finalul filmarilor. Producatorii au vrut sa se asigure ca masinile avariate la filmari nu ajung pe mainile fanilor entuziasti, care sa le conduca pe drum cu defecte si sa provoace accidente.

De-a lungul seriei, a devenit un obicei ca la terminarea filmarilor echipa de productie sa mearga in cimitirul de masini si sa distruga bolizii folositi la filmari, transmite sport.ro

Noul Fourious 7 e plin de super masini. De la exoticul Lykan Hypersport si pana la Bugatti Veyron sau Aston Martin si Dodge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *