Skip to content
Politică

Câte persoane și-au anunțat prezența în stradă la susținerea lui Băsescu

Susținătorii lui Traian Băsescu și ai lui Klaus Iohannis pregătesc o lovitură pentru data de 21 decembrie, ziua în care actualul șef al statului va părăsi palatul Cotroceni.

Susținătorii lui Traian Băsescu au făcut un eveniment în acest sens.

Prieteni băsiști, haideți să-i mulțumim președintelui nostru, Traian Băsescu pentru cei 10 ani de libertate, de speranță, pe care ni i-a oferit. 10 ani grei pentru domnia sa, ani în care a fost umilit, de multe ori singur împotriva tuturor, părăsit, trădat, abandonat. De fiecare dată s-a ridicat și ne-a redat curajul, dorința de a fi liberi. Să-i fim alături în ultima zi de mandat celui care a fost, este și va fi cel mai bun președinte pe care l-a avut România! Mulțumim, Traian Băsescu!„, scrie la descrierea evenimentului de pe Facebook.

Întâlnirea băsiștilor, așa cum se numesc, are loc, duminică, la ora 12:00, în fața Palatului Cotroceni, informează dcnews.ro. 906 persoane și-au anunțat participarea pe Facebook.

 

1 comentariu la “Câte persoane și-au anunțat prezența în stradă la susținerea lui Băsescu

  1. Doar atatia bani a avut sa le dea tiganilor din Bucuresti?Vin si anarhistii ?Circoteca,cum putea sa-si incheie asa zisa cariera base?Mai luati de la base!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *