Skip to content
Societate Sport

Câți bani a câștigat Simona Halep din tenis în acest an – Este devansată doar de Ashleigh Barty

Anul 2019 i-a adus Simonei Halep al doilea titlu de Grand Slam după trofeul cucerit la Wimbledon. Fostul lider mondial va încheia sezonul în curs pe locul 4, în timp ce la nivel de încasări Simona stă mult mai bine: a fost devansată doar de Ashleigh Barty.

Cele mai bune rezultate al Simonei în 2019 au fost: titlul de la Wimbledon, finalele de la Madrid și Qatar și semifinala de la Miami.

În ceea ce privește câștigurile din tenis, Halep este a doua în 2019, după liderul incontestabil Ashleigh Barty, scrie hotnews.ro.

Australianca a adunat 11.307.587 de dolari, ea fiind urmată de Simona Halep, cu 6,962,442 de dolari, Naomi Osaka (6,788,282 dolari) și Bianca Andreescu (6,504,150 dolari).

Suma finală este realizată din încasările făcute din premii, dar și din bonusurile pe care WTA le poate da unor jucătoare (clasarea la final de an, participarea la anumite turnee, etc).

Simona nu stă rău nici când vine vorba de o ierarhie a câștigurilor all-time (din toate timpurile). Serena este lider incontestabil, podiumul fiind completat de sora Venus și de Maria Sharapova. Wozniacki se găsește pe 4, iar Halep pe cinci.

Simona Halep, rezultate în 2019

*43-17 victorii/înfrângeri

Turneul Campioanelor – faza grupelor

Beijing – turul 2

Wuhan – turul 3 (abandon)

US Open – turul 2

Cincinnati – turul 3

Rogers Cup – sferturi

Wimbledon – câștigătoare

Eastbourne – sferturi

Roland Garros – turul 4

Roma – turul 2

Madrid – finală

Miami – semifinale

Indian Wells – turul 4

Dubai – sferturi

Qatar – finală

Australian Open – turul 4

Sydney – turul 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *