Skip to content
Politică

Câți șoferi au rămas fără permis de sărbători

Deși în noaptea de Revelion și în prima zi a anului 2016 nu au fost înregistrate evenimente deosebite, în perioada sărbătorilor mai mulți șoferi au rămas fără permis.

Astfel, faptele comise cu violenţă şi de tâlhărie au scăzut faţă de anul trecut cu mai mult de 50%, fiind înregistrate numai 4 fapte de violenţă şi 7 de tâlhărie, iar numărul accidentelor rutiere a scăzut considerabil, fiind mai puţine cu 30 faţă de anul trecut, iar numărul persoanelor decedate este sub media anilor precedenţi, transmite antena3.ro.

MAI arată că în noaptea de Revelion nu au fost înregistrate incidente la cele 144 de evenimente organizate în spaţiul public, la care au participat peste 400.000 de persoane, a mai spus Monica Dajbog.

De asemenea, în data de 1 ianuarie pompierii au intervenit pentru stingerea a 159 de incendii, echipajele SMURD au acordat ajutor medical de urgenţă în peste 1.000 de cazuri, iar pentru asigurarea acestor intervenţii medicale au fost în serviciu 243 de echipaje de prim-ajutor.

MAI informează că au fost reţinute peste 13.800 de permise de conducere pentru depăşirea regimului de viteză şi pentru consum de alcool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *