Skip to content
Politică

Căutări febrile pentru un comisar şef din Vrancea care a dispărut în râul Siret

Şeful Detaşamentului de Intervenţie Rapidă din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vrancea, comisarul-şef Tomiţă Lazăr, a dispărut, duminică, în râul Siret, unde intrase să-şi salveze fiica, luată de curenţi. Căutările în apă au fost întrerupte la ora 23:30, dar au continuat de pe mal şi în cursul nopţii, relatează hotnews.ro.

Din primele informaţii, reiese că poliţistul se afla, duminică, împreună cu familia, la un picnic, în zona balastierei de la Bilieşti, pe malul râului Siret.

Martorii susţin că ofiţerul, soţia lui şi una dintre fiicele lor, în vârstă de 24 de ani, ar fi intrat de mai multe ori în râu să se răcorească, deşi tânăra părea că nu ştie să înoate. La un moment dat, fata ar fi fost luată de curenţi, iar tatăl ei ar fi fost cel care a salvat-o şi ar fi adus-o la mal, dar a fost şi el luat de curenţii puternici.

Bărbatul a fost căutat toată seara de echipe de intervenţie, la operaţiune participând şi un scafandru, precum şi pompieri cu o barcă pneumatică şi cu căngi. În acest sens, debitul Siretului a fost scăzut, fiind reţinut în lacul de acumulare de la Movileni.

Comisarul şef Tomiţă Lazăr conducea de mai mulţi ani Detaşamentul de Intervenţie Rapidă din IPJ Vrancea, fiind unul dintre cei mai apreciaţi angajaţi ai Poliţiei Judeţene. De-a lungul anilor, el a participat la diverse concursuri de forţă şi anduranţă organizate de Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *