Skip to content
Sport

Cauți un serial bun? Uite câteva sugestii care s-ar putea să ți se potrivească

Cauți un serial bun? Uite câteva sugestii care s-ar putea să ți se potrivească!

1. Game of Thrones ( Urzeala tronurilor)

Multa drama, actiune si aventura. In caz ca esti in cautare de asa ceva acesta e serialul potrivit pentru tine. Doar un singur episod va fi necesar pentru a-ti se capta atentia. Insa daca esti slab de inima, nu este pentru tine.

Game+of+Thrones+season+6+poster
sursa foto: impressionblend.com

2. Gossip girl (Intrigi la New York)

O perspectiva noua si completa a vietii tinerilor plini de bani din Manhattan. Viata lor este un vis. Nu au nevoie de o lista cu dorinte pentru ca tot ce vor este deja al lor. Drama si romantism. 5 adolescenti a caror viata este dusa la  alt nivel.

dd459bd8-3552-417b-8bd0-20e5ac1290fa
sursa foto: playbuzz.com

3. Pretty little liars (Micutele mincioase)

Serialul acesta confera mult mister, multa drama si intr-un fel melancolie. De ce ? Te  face sa te gandesti la zilele din liceu, la toate personalitatile, la toate fetele populare si rautacioase, la toti colegii, toate prieteniile  si micile crush-uri pe care le-ai avut. Insa povestea personajelor din serial este mai mult decat neobisnuita.

gallery-1465411401-pretty-little-liars-season-7-photoshop-fail-060816
sursa foto: cosmopolitan.com

4.Grey’s Anatomy (Anatomia lui Grey)

Tot ce ai nevoie pentru a urmari acest serial este rabdare si un pachet de servetele. 5 stagiari, un singur spital. Drama si romanta, dar mai multa drama decat ai putea cere.

2252
sursa foto: hulu.com

5. Friends (Prietenii tai)

Acest serial este ca un drog, cel putin nu serialul cat amuzamentul pe care ti-l ofera. 6 prieteni ce duc o viata monotona in New York, insa cu actorii potriviti ,,inca un episod” va deveni un ,,inca un sezon”. Te face sa regreti ca nu ai destul timp sa te uiti la el, sau ca nu ai destule episoade. In caz ca ai o zi proasta, acest serial iti va aduce zambetul pe buze garantat.

pic_1349533470_19
sursa foto: testedich.de

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *