Skip to content
Sport

Caz de coronavirus în cantonamentul echipei naţionale înaintea barajului cu Islanda

Inquam Photos / Octav Ganea

În urma testelor pentru COVID-19 efectuate în cadrul lotului echipei naţionale de fotbal a României a fost depistat un caz pozitiv în „stafful auxiliar”.  FRF a anunţat că toţi jucătorii convocaţi pentru meciurile cu Islanda, Norvegia şi Austria au rezultate negative la testele efectuate luni.

În urma testării COVID-19 efectuate ieri în cantonamentul tricolorilor de la Mogoşoaia, toţi jucătorii au rezultate negative. Un membru al staff-ului auxiliar, cu rezultat negativ joia trecută, 1 octombrie, şi rezultate negative la testările anterioare, a primit rezultat pozitiv la testul de ieri. Este asimptomatic, a intrat imediat în izolare şi a ieşit din programul lotului de la momentul primirii rezultatului„, informează  FRF.

Persoana depistată pozitiv cu noul coronavirus va fi retestată: „În cantonamentul de la Mogoşoaia măsurile de distanţare au fost respectate inclusiv la masă, iar fiecare membru al delegaţiei a stat singur în cameră. Membrul staff-ului va fi retestat astăzi, pentru a evita situaţia unui caz fals pozitiv„.

Lotul României pleacă în formulă completă spre Islanda marţi, decolarea fiind programată la ora 17:00.

România întâlneşte la 8 octombrie, de la ora 21:45, la Reykjavik, selecţionata Islandei, în semifinala play-off-ului pentru EURO 2020. În cazul unui succes în Islanda, reprezentativa României va disputa pe 12 noiembrie, în deplasare, finala play-off-ului EURO, cu Bulgaria sau Ungaria.

Naţionala pregătită de Mirel Rădoi va juca în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor împotriva Norvegiei pe 11 octombrie, la Oslo (ora 19:00), şi contra Austriei, pe 14 octombrie, la Ploieşti (ora 21:45).

1 comentariu la “Caz de coronavirus în cantonamentul echipei naţionale înaintea barajului cu Islanda

  1. & Ce opinii aveți și despre faptul că cele mai recente știri din fotbal anunță faptul că aceia ce conduc activitatea clubului Pandurii din Târgu Jiu ar trebui să se adreseze și TAS, și eventual și instanțelor judecătorești pentru recuperarea cheltuielilor făcut cu contractele jucătorilor și înscrierea în liga a doua de fotbal, cheltuieli făcute de cei ce au finanțat activitatea clubului, în acestă ediție de campionat, după mai multe decizii contradictorii ale comisiilor de la FRF, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *