Skip to content
Politică

Caz ȘOCANT de proxenetism! Percheziții în mai multe județe și în Franța

bzv.ro

Procurorii DIICOT şi anchetatori din Franţa au făcut luni percheziţii, în acelaşi timp, în judeţele Caraş- Severin şi Timiş, precum şi la Lyon, într-un dosar de proxenetism ce vizează un grup infracţional care racola şi trafica tinere din Franţa în România pentru prostituţie. 13 persoane vor fi audiate în Caraş-Severin.

”În cauză au fost identificate un număr de 13 persoane de pe raza judeţului Caraş-Severin a căror activitate infracţio\’nală a constat în racolarea şi traficarea din Franţa în România a unor persoane de sex feminin care se prostituau în diferite zone, membrii grupului asigurând logistica şi gestionarea afacerii, existand situaţii în care aceştiau îşi impuneau regulile prin folosirea violenţei”, se arată în comunicat.

" "
" "

În cursul zilei de luni s-au desfaşurat simultan în Franta şi Romania acţiuni de destructurare a grupului infracţional organizat.

Persoanele depistate vor fi conduse la sediul DIICOT Caraş-Severin, pentru a fi audiate.

Acţiunea se desfăşoară cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, precum şi jandarmi.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *