Skip to content
Politică

Caz șocant în Prahova: un copil de 10 ani a TORTURAT un pui de câine (VIDEO)

lizcurtishiggs.com

Un caz șocant a avut loc zilele trecute în județul Prahova: un copil de numai 10 ani a TORTURAT un pui de câine.

S-a întâmplat pe o stradă din comuna Puchenii Mari. Un prahovean a publicat pe Facebook o filmare în care un cățel mort este agățat de cablurile de pe stâlpii din zonă, a scris luni ObservatorPH.ro. (Găsiți AICI imaginile.)

„Un cățel a fost aruncat pe cablurile ce traversează str. Dogari, com. Puchenii Mari, sat Puchenii Moșneni jud. Prahova. În prezent stă agățat mort de cabluri. Am rugat pe cei de la Rosal care au trecut prin zonă, să-l dea jos dar au spus că le este milă așa că este și în acest moment tot agățat de cabluri”, susține Ioniță Gheorghe, bărbatul care a publicat imaginile de mai jos pe Facebook.

Marți, într-un comunicat trimis PSnews.ro, IPJ Prahova a transmis că polițiștii au intrat pe fir.

„În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la faptul că in dreptul unui imobil situat pe strada Dogari, din localitatea Pucheni Mosneni, se află cadavrul unui câine atârnat de cablurile de telefonie, politistii s-au sesizat din oficiu si s-au deplasat la fața locului constatand că aspectele se confirma, au demarat imediat o anchetă si, totodata, au sesizat si Directia Sanitar Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor Prahova. Din primele cercetari efectuate de polițiști au rezultat indicii că un minor în vârstă de 10 ani e bănuit ca ar fi legat un pui de câine si l-ar fi atârnat de cablurile de telefonie. Totodata, au rezultat indicii ca animalul parea decedat in momentul cand a fost legat.

Cadavrul cainelui a fost preluat de reprezentanții DSVSA Prahova în vederea stabilirii cauzei si împrejurărilor producerii decesului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor cu intentie,fără drept. Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 9 Pucheni Mari”, este punctul de vedere al Inspectoratului de Poliție al Județului Prahova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *