Skip to content
Politică

Caz ȘOCANT în Vâlcea! A supraviețuit două zile în fântână

O femeie în vârstă de 41 de ani a fost salvată, marţi după-amiază, de pompieri după ce a căzut într-o fântână dezafectată, adâncă de 10 metri, în judeţul Vâlcea. Femeia se afla în fântână de două zile.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi după-amiază, în localitatea Sălătrucel după ce un trecător a anunţat că o femeie a căzut într-o fântână dezfectată, cu diametrul de un metru şi adâncă de 10 metri.

Fântâna se află pe un câmp, în spatele unei anexe dezafectate, iar acolo s-au deplasat un echipaj de pompieri şi unul medical, potrivit news.ro.

Pompierii au reuşit să o scoată pe femeie la suprafaţă, ea fiind conştientă şi cu traumatisme minore. Echipajul medical i-a acordat îngrijiri şi apoi o va transporta la spital pentru a fi supusă unor investigaţii de specialitate.

Femeia are 41 de ani şi se afla de două zile în fântâna respectivă. Autorităţile urmează să stabilească cum a ajuns femeia în fântână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *