PSnews

Ultima Oră

Cazanciuc, despre arhiva SIPA: Am discutat cu Băsescu

Robert Cazanciuc, fost ministru al Justiției a ieșit la rampă, joi, în contextul scandalului din jurul arhivei SIPA. Fostul ministru a afirmat la Parlament că nu a primit niciodată informații despre arhiva SIPA sau potrivit cărora cineva ar fi copiat documente, având o singură discuţie „de principiu” cu fostul preşedinte Traian Băsescu pe această temă, care nu s-a concretizat în vreun fel.

Nu am primit niciodată, eu direct, informaţii despre arhiva SIPA că cineva ar fi copiat documente, ar fi folosit în vreun fel documente din SIPA”, a afirmat preşedintele Comisiei juridice a Senatului.

Fostul ministru al Justiţiei a mai declarat că a purtat o singură discuție pe acest subiect cu Traian Băsescu.

„Am avut o singură discuţie cu preşedintele Băsescu despre a discuta în CSAT despre ce facem cu arhiva – o păstrăm în continuare la ANP, o ducem la Arhivele Naţionale? Au fost de-a lungul timpului discuţii – de aceea s-a şi desfiinţat SIPA – că nu şi-au făcut treaba prevăzută de lege, că au fost folosite anumite informaţii”, a subliniat senatorul PSD, informează News

Întrebat de ce nu s-a concretizat nimic în urma discuţiei cu Traian Băsescu, Robert Cazanciuc a spus că au discutat doar „de principiu”. „A fost discuţie de principiu, nu am mai apucat să şi punem pe ordinea de zi a CSAT această chestiune”, a spus fostul ministru al Justiţiei.

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi