Skip to content
Olt

Cazul Alexandra Măceșanu: Destituirea șefului Poliției de la Olt a fost suspendată de instanță

Facebook

Tribunalul Olt a admis, marţi, cererea de suspendare a executării dispoziţiei de destituire din Poliţie a fostului adjunct al şefului IPJ Olt, Nicolae Alexe, aflat la comandă în iulie 2019, când a dispărut Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani din Caracal. Soluţia pronunţată marţi de Tribunalul Olt poate fi atacată cu recurs în cinci zile de la comunicare.​

Alexe a cerut pe 23 martie curent Tribunalului Olt să anuleze actul prin care a fost destituit din poliție. Marți, instanța i-a admis cererea și a dispus suspendarea executării dispoziţiei de destituire până la soluţionarea definitivă a cauzei.

Admite cererea şi dispune suspendarea executării dispoziţiei de destituire nr. 1242/04.02.2020 şi a dispoziţiei nr. 2400/16.03.2020, emise de IGPR până la soluţionarea definitivă a cauzei. Cu recurs în 5 zile de la comunicare”, se precizează în soluţia postată pe site-ul instanţei.

Decizia de destituire din Poliţie a lui Nicolae Alexe, aflat la comanda IPJ Olt pe 25 iulie, ziua în care Alexandra Măceşanu a sunat la 112 pentru a cere ajutor, a fost emisă de IGPR pe 4 februarie, informează europalibera.org.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *